Sluit menu

Blijf lekker slapen bij BLUE Wellnessresort Sittard

Zou het niet heerlijk zijn om dat weldadige gevoel van luxe en ontspanning zo lang mogelijk vast te houden en jouw dagje wellness te combineren met een bezoek aan de mooie heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg? Verleng je dagje wellness en blijf overnachten in het inpandige hotel van BLUE Wellnessresort Sittard!

WELLNESS-HOTEL SITTARD

Fletcher Wellness-Hotel Sittard is het perfecte hotel voor de combinatie tussen opladen en ontspannen & ontdekken en ervaren. Het hotel biedt je  naast BLUE Wellnessresort Sittard ook de mogelijkheid om de prachtige landschap in de omgeving van Sittard te ontdekken met de vele fiets- en wandelroutes. Ook de stad Maastricht is binnen enkele autominuten te bereiken. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van de nodige luxe en comfort. Maar het grootste voordeel is toch wel dat je vanuit het wellnessresort in je badjas naar je hotelkamer kunt lopen en heerlijke ontspannen in je bed kruipt!

Om jou een complete wellnesservaring te kunnen laten ervaren hebben we verschillende hotel arrangementen voor je samengesteld zodat je lekker kunt komen ontspannen. Ben je benieuwd naar de meest actuele hotel arrangementen in combinatie met een dagje wellness? Bekijk dan nu onze hotel arrangementen.

[productwinter-wellness]